Loading

De pagina wordt geladen

De pagina wordt geladen, even geduld... Loading
Forum Profiel Zoeken Nieuws Home Logo
Beste Tweakwindows fans (en beheerders/moderators),

Ik surfde weer eens laatst naar deze site en kreeg ik opeens de melding van de McAfee SiteAdvisor (aanrader!!) dat de site gevaarlijk was vanwege een gevaarlijke download. En niet zomaar eentje! Het schijnt een trojan te wezen die flinke schade aan de PC kan aanrichten.

Hier wat screenshots ervan met de melding en de gegevens:

http://www.plaatjesupload.nl/bekijk/2009/07/18/1247899833-912.png
http://www.plaatjesupload.nl/bekijk/2009/07/18/1247899833-291.png
http://www.plaatjesupload.nl/bekijk/2009/07/18/1247899832-790.png

Ik weet niet waar deze download staat. Ik heb nog gezocht, maar niks gevonden.

Het programma heet 4446.exe, dus niet uitvoeren!!!
../users/48/../uploaded/davidson/uwiysCFbH0bLkUHiW2xd
Rank: Basic user   Topic gestart op: 18 Jul 2009 09:39   Waarde post: #####  
Re: Gevaarlijke download??
De download waar zij over spreken is beslist niet gevaarlijk. Het gaat hier gewoon om Messenger plus.
Het is al jaren bekend dat McAfee deze voor een trojan aanziet.
../users/uploaded/ikkus/ziV8T2Xlz1TpySqGjFM0
Ikkus That's what she said!
35%
35%
Rank: Basic user   Datum reactie: 18 Jul 2009 09:41   Waarde post: #####  
Re: Gevaarlijke download??
Alle uploads die hier komen worden als eerst getest en gescanned met een officieel virus scanner die up to date is.

Daarnaast is de Mc Afee site advisor geen betrouwbaar programma omdat het over alle kleine dingen struikelt.
../users/uploaded/masterwillems/fTsMlIZFeCxdIAF695vz
Masterwillems Capture the moment! | http://www.flickr.com/photos/masterwillems
53%
53%
Rank: Premium user   Datum reactie: 18 Jul 2009 10:05   Waarde post: #####  
Re: Gevaarlijke download??
Wij als Crew houden altijd in de gaten of een upload die gedaan is voldoet aan alle eisen die wij stellen hier op TW.
Voldoet iets niet dan zal deze niet gevalideerd worden of, mocht dat per ongeluk toch zijn gebeurt, worden verwijderd.

Wij verwachten ook dat de leden die tools uploaden deze volledig virusvrij aanbieden hier op TW, doen ze dat niet dan zal hier zeker consequenties aan hangen.

Dus men hoeft niet bang te zijn dat TW 'verkeerde' software aanbied en mocht men toch twijfelen dan zien wij als Crew hierover graag een PM tegemoet komen zodat wij daar wat aan kunnen doen.

Wat betreft Messenger Plus, hierover sluit ik mij aan wat MW ook schreef.

Tip, als men uploads plaatst dan kan je beter de link plaatsen van de officiële website waar het programma te downloaden is dan het uploaden van de tool zelf, dit heeft zijn voordelen:
1. Het programma zelf wordt niet op de server van TW geplaatst maar komt direct van de officiële website.
2. Je hebt altijd de laatste versie van een programma.

Aangepast op 18 Jul 2009 11:14 door erwin_w (20%)
../users/uploaded/erwin_w/FY6lAVxBcaqanDlNrQoG
Erwin_w Gebruik de PM waarvoor die gemaakt is en stel vragen op het forum | Google?
100%
100%
Rank: Administrator   Datum reactie: 18 Jul 2009 11:00   Waarde post: #####  
Re: Gevaarlijke download??
Ik download het programma eerst zelf en dan upload ik het en geef een beschrijving van de tool (etc.)
../users/uploaded/pctweaker/ZzQxXRMpYbdzFjr6FehS
Rank: Basic user   Datum reactie: 18 Jul 2009 11:19   Waarde post: #####  
Re: Gevaarlijke download??
Quote van pctweaker op 18 Jul 2009 11:19
Ik download het programma eerst zelf en dan upload ik het en geef een beschrijving van de tool (etc.)

ik denk dat dat nogal logisch is
../users/uploaded/jensen/iNEx2NhSp6NgJkYyh1WA
Jensen Youtube me => JensenJohnsonOnline
-19%
-19%
Rank: Basic user   Datum reactie: 18 Jul 2009 17:58   Waarde post: #####  
Re: Gevaarlijke download??
You never know!
../users/uploaded/anthony/X38jeGf17OvRy3C91uOK
Rank: Basic user   Datum reactie: 18 Jul 2009 20:01   Waarde post: #####  
Re: Gevaarlijke download??
Reactie plaatsen